Miért népszerű a gél lakk használata?

Az utóbbi időben, a szépségápolás területéhez tartozó termékek polcairól egyre inkább kitűnik az, hogy a körömlakkokból alig kel egy pár darab. Ennek bizony oka van, mégpedig az, hogy a körömépítésben a gél lakk használata futott be.

Ennek is egyszerű a magyarázata, hiszen ez utóbbinak a szavatossága akár 3-4 hét is lehet, ellenben a körömlakkot már akár egy mosogatás is megcsorbítja. A gél lakk használata szépségszalonokban hozzáférhető, ám az elég bátor személyek megpróbálkozhatnak velük akár otthon is.

A www.gellakk.com honlapon lehetőség van starter kit beszerzésére, amely a legszükségesebb hozzávalókat tartalmazza a csodás kézfejek varázslásához. Természetesen szakemberek számára is készültek szettek, akiknek azonban egy sokkal tartalmasabb csomag áll a rendelkezésükre.

A gél lakk használata pár lépésből áll, alig másfél óra az elkészítése, de megéri rááldozni a szabadidőt, ugyanis ápolt végtagok várnak a viselőjükre egy egész hónapon át. Egyéb kellékek vásárlásáért szintén a szóvá tett weblapot kell fürkészni, ahol rendelés menete átlátható és gyors.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.