Mi a profi sminkes titka?

Alapos sminkes

A mai világban szinte elképzelhetetlen már, hogy egy nő smink nélkül lépjen ki az utcára. Nem beszélve az olyan fontos élethelyzetekről, mint egy szalagavató, ballagás, lánybúcsú, színházi fellépés és még sorolhatnánk. Nem minden sminkes felel meg azonban egy nappali, hétköznapi és egy esküvői smink elkészítéséhez is, ugyanis nagy az eltérés a jelentőségükben.

Ezért fontos, hogy mindenképp jó szakembert válasszon ki, amikor egy valóban fontos eseményről van szó, mert ezen a magabiztossága is múlhat. Az első benyomás is nagyon fontos és jelentős mértékben meghatározza a véleményeket.

Az igazán jó sminkes azonban bármilyen kérést teljesíteni tud, hiszen ő is az alapoktól kezdte, a lánybúcsúra készülőktől azonban a menyasszonyokig és a fellépésre készülőkig jutott el, így pontosan tudja, hogy melyik alkalomhoz mi illik igazán. Ha talál egy ilyen sminkest, akkor azzal valódi kincsre lel, mert bármilyen makacs bőrhiba is jelenne meg az arcán egy fontos napon, mindig lesz kihez fordulni segítségért.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.