Gastro Zóna élelmiszer nagyker

gasztro 4Ma már, különösen a kisebb éttermek sokat dolgoznak fagyasztott és konzerv alapanyagokkal. Annak ellenére, hogy a fogyasztás bizonyos mértékben kiszámítható, mégsem teljesen az. Ételt eldobálni pedig senki sem szeret. Ezért ahol lehet, és az étel íze megengedi, konzervet is használnak.

A választék a http://www.gastrozona.hu/konzerv-nagyker/ oldalon megtekinthető. Pl. egy paradicsomszósz esetében, ami az egyik leggyakoribb konzervtípus, a paradicsom mindenképp főve kell. A konzervipar mindenképp a szezonban készíti ezeket az élelmiszereket, tehát nagy valószínűséggel egy ilyen alapanyagú paradicsomszósz ízletesebb lesz, mint egy friss februári paradicsomból készült.

Tehát a http://www.gastrozona.hu/konzerv-nagyker/ oldalain mindenki kiválaszthatja azokat a zöldségeket, amelyeket használ, ha másra nem, biztonsági tartalékként.

A Gastro Zóna http://www.gastrozona.hu/konzerv-nagyker/ kínálatában a zöldségek mellett néhány gyümölcs is megtalálható, amelyek állandó jelleggel szerepelnek nagyon sok étterem kínálatában. 

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.