A szaunázás nem álom többé

Télen sokan legszívesebben ki sem mennének a lakásból, mert nem szeretik a hideg időt. Pedig időről-időre mindenkinek ki kell mozdulnia, ami általában nem esik túl jól egy csapadékos napon. Azonban, nagyon jó ötlet lehet a szaunázás ebben az esetben, mert lehetőség nyílik a test felmelegítésére.

Elég csupán tíz percet a kabinban tölteni és máris jelentős eredmény érhető el. Persze nem mindegy, hogy milyen típusú van otthon. A szaunázás nagy élmény lehet a gőzben, de az sem baj, ha valakinek inkább az infrasugarak jönnek be.

A kabinban általában 10-20 percet ajánlott eltölteni, bár mindenkinek egyediek az igényei. Azonban, nem szabad túlzásba sem esni, mert ez nem tesz jót a testnek. Mérsékelt használat mellett, a szaunázás nagyon jót fog tenni a fizikai, illetve a mentális egészségnek, ezért mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát.

Ma már otthonra is lehet igen jó minőségű kabinokat vásárolni a szauna.hu oldalon, tehát meg kell tekinteni a kínálatot. A berendezés nem foglal sok helyet a lakásban, ezért szinte bárhol elfér.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.