A sapka kötés hasznos munka

Sokszor van elképzelésünk egy ruhadarab vagy kiegészítő elkészítéséről, de mégsem sikerül tökéletesre. Gyakori probléma ez a sapka kötés esetében, amit ki lehet védeni, ha a méreteket is megadó mintaleírás után dolgozunk. Soha nem megy ki a divatból a svájci sapka, más néven barett, mert örök klasszikus.

Ennek kötési módja tulajdonképpen nagyon egyszerű, ha betartjuk a nordfonal.hu weboldalon található leírás minden lépését, akkor kifogástalan darabot alkothatunk. A barett sapka kötés nem ördöngösség, az első után már szinte fejből fogjuk tudni és megtörténhet, hogy a mintaleírására sem lesz szükségünk.

A család összes nő tagjának készíthetünk ilyen fejfedőt a téli, hidegebb tavaszi, őszi napokra, ami egyediségét tekintve, csodálatos ajándéknak minősül. Az említett portálon nemcsak a sapka kötés fortélyait ismerhetjük meg, hanem a hozzávaló alapanyagokat, fonalakat, illetve az eszközöket is beszerezhetjük. Minél érdekesebb és színesebb fonalat használunk, annál különlegesebb sapkát köthetünk.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.