Az akrilfesték készletből minden szín kikeverhető

A festésben az a jó, hogy rengeteg eszköz közül választhatunk és csak rajtunk áll, hogy mit próbálunk ki. Az akrilfesték készlet izgalmas lehetőségeket rejt magában és akár a kezdők is bátran használhatják. A készlet legnagyobb előnye, hogy több előre kikevert színt tartalmaz, így nekünk csak le kell venni egyet a sok közül.

Mások azt szokták csinálni, hogy 3-4 alapszínt választanak, amit kedvünk szerint kevernek össze, így rengeteg új árnyalatot tudnak előállítani. Amikor festésről beszélünk, akkor nem mehetünk el a különböző technikák mellett, mivel mindegyik más eszközöket igényel. Az akril egyik előnye, hogy nem kerül sokba, így kedvünk szerint gyakorolhatunk.

Az akrilfesték készlet kis helyen is elfér, így nem kell kitúrnunk a szobából a család többi tagját, ugyanakkor nem kell lemondanunk a festés öröméről sem. Amennyiben nem tudjuk, hogy miként álljunk neki, akkor érdemes megnézni pár videót vagy blogokról meríteni ihletet. Ha pedig elég bátrak vagyunk a kísérletezéshez, akkor vágjunk bele!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.