Kézzel festik, csodálatos metál színe van és még pöttyös is, vajon mi az?

GyongyszigetSok olyan dolog van, amitől eláll az embernek a szava, annyira elcsodálkozik a szépségén, a különlegességén vagy az egyediségén. Nekünk, nőknek, gyakran az ékszereken akad meg a szemünk.

Néha bizony előbújik belőlünk egy icipici irigység, hogy nekünk miért nincs ilyen szép darab és honnan szerezhetnénk be. A Gyöngysziget oldalon rengeteg egyedi módon megmunkált gyöngyöt találhatunk, amiből aztán mi, vagy egy hozzáértő kéz gyönyörű ékszert varázsolhat.

Az itt található, Indiából származó kristálygyöngy különlegessége, hogy csiszolt és kézzel festett. A hölgyek által olyannyira kedvelt pöttyök csak még szebbé teszik. Színben és méretben természetesen lehet válogatni, mindenki találhat az ízlésének, egyéniségének megfelelőt.

Ezekből a varázslatos gyöngyökből nagyszerű ékszereket lehet készíteni és ez a munka nem is bonyolult, mivel ilyen gyöngyökből, egyszerű fűzési technikával, egyedi láncot készíthetünk. Keressük fel bátran a Gyöngysziget oldalt és válogassunk kedvünkre a számtalan szépségből!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.