Keto édesség páratlan ízélménnyel

Annak, aki teljesen száműzte az étrendjéből a cukrot, mégsem kell teljes mértékben lemondania az ízletes desszertek, csokoládék fogyasztásáról. A Keto édesség különlegessége abban rejlik, hogy a hagyományos fehér cukor helyett, édesítőszerrel van előállítva. Így rendkívül alacsony kalóriatartalom jellemzi, illetve a glikémiás index, aminek köszönhetően a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

Azonban a Keto édesség hasznos anyag koncentrációja kimagasló, sok élelmi rostot, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Ezeknek a finomságoknak a fogyasztása nem dobja meg a vércukorszintet, nem vált ki a szervezetből indokolatlanul fokozott inzulinreakciót.

Az ínyencségek kakaó felhasználásával kerültek előállításra, aminek sok jótékony hatása van a szervezetre. A kakaóban lévő flavonoidok csökkentik a vérnyomást, javítják az erek állapotát, redukálják a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Ennél fogva, a Keto édesség kellemes ízléményt ad és az egészségünknek is kiváló. Próbálja ki!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.