A Kassai Irodaház hatalmas zöld parkkal

Ha irodaházban bérlünk munkaterületet, az nemcsak a pénztárcánknak, de a szociális életünknek is kedvez. A Kassai Irodaház elhelyezkedése miatt is remek választás, hiszen a varázslatos Nagyerdő Természetvédelmi Területtől nem messze található. Hatalmas zöld parkkal rendelkezik, ahol két projekt között kiszellőztethetjük a fejünket vagy megihatunk egy kávét az ebédszünetben.

Fedett kerékpártárolóval és parkolóval rendelkezik. Érintésmentes bejárata van és a szintek közötti különbséget lifttel is megtehetjük. A Kassai Irodaházban találunk saját teakonyhát, de az étkezést a büfé részlegben is megtehetjük. Élvezhetjük a portaszolgálat előnyeit és használhatjuk a konferenciatermet.

A Kassai Irodaház 19-56 négyzetméteres irodákkal várja a leendő könyvelő, adminisztrátor, vállalkozó bérlőit vagy azokat, akik egyszerűen csak egy önálló, csendes munkaterületre vágynak, barátságos környezetben, modern berendezésekkel. Kaució letételére nincs szükség, az árak korrektek, a költségszint fix, a társaság megbízható.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.