Aromalámpa az illóolaj párologtatásához

aromalampaA kutatások már korábban is kimutatták, hogy az illatok jelentős mértékben befolyásolják a hangulatunkat. Ennek megfelelően tehát gondoskodnunk kell arról, hogy az otthonunk ebből a szempontból is kellemes legyen.

Ebben segíthet az aromalámpa, ami az illóolajok párologtatásához való. Így végre biztonságosan tehető finom illatúvá a szoba. A termék zsírkőből készült, ezért biztosan nem fog meggyulladni. Mindazonáltal nem szabad teljesen felügyelet nélkül hagyni, nehogy valami véletlenül mégis lángra kapjon.

Az alján van egy olyan réteg, amelyik megakadályozza a fabútorok megkarcolódását. A gyanta égetésére is lehetőség nyílik. A párologtatáshoz egy apró tálka használható, amit az aromalámpa tetejére kell helyezni. Szinte bárhol elfér és igen jól mutat az éjjeliszekrényen is.

A mellékelt rácsnak köszönhetően, nem ütközik akadályba a párologtatás. Az aromalámpa számos változatban vehető meg az oldalról, tehát látogasson el ide, ha finom illatúvá szeretné tenni az otthonát! Mellette rendeljen még finom illóolajokat is, hogy legyen mit párologtatnia!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.