Bőrhatású nadrág bő szabással is van

A bőr újra nagy divat, vagy legalábbis az olyan ruhák, amelyek ránézésre úgy festenek. A bőrhatású nadrág az idei ősz/tél favoritja, aminek bizony illik jelen lennie a ruhatárunkban.

Az eredeti bőrből készült nadrágok, dzsekik igazán vagány megjelenésűek, de elég drágák és semmiképpen sem nevezhetőek állatbarát ruhadaraboknak. Szerencsére a textilipar már olyan jó minőségű bőrhatású anyagokkal rukkolt elő, amelyekből igazán kényelmes és szép ruhák készülhetnek. Ha pedig szeretünk a divattal lépést tartani, akkor egy pár bőrhatású nadrág feltétlenül lapuljon a szekrényünkben vagy inkább feszüljön rajtunk. Mivel vegyünk fel egy ilyen nadrágot? Tulajdonképpen bármivel nagyon jól megy. Ingruha alatt, pulcsival, farmerkabáttal vagy szatén felsővel is sikert arat.

A bőrhatású nadrág pedig nem kell mindig fekete legyen. A miniboxshop.hu internetes boltban a legmenőbb színekben kapható, így választhatunk nude, zöld vagy bordó darabokat is. A legjobb mindjárt egyszerre többet beszerezni, hogy még a szállítási díjon is spórolhassunk.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.