Valódi varázslatot kínál a Slime shaker

Nem tudjuk eldönteni, hogy mi legyen az, amivel meglepjük a gyermekünket? Ebben az esetben érdemes alaposan körülnézni a jatekotthon.hu honlapon, ahol nagyon érdekes dolgokat találunk. A Slime shaker olyan varázslatot nyújt, amire biztosan nem gondolnánk. Voltaképpen egy zselé alapú gyurmáról van szó, amit elkészíthetünk egyszerű módon.

Természetesen többféle kombináció között válogathatunk, valamint adhatunk hozzá csillámokat, színeket, így maximálisan a fantáziánkhoz idomíthatjuk. A Slime shaker segítségével az edénybe töltött összetevőket össze kell rázni, majd pedig hagyni egy kis ideig megszilárdulni. Amint ez megtörtént máris kezdetét veheti a formázás. Húzni, nyújtani, szétszedni, majd összeragasztani egyaránt lehet.

Nagyon érdekes formákat hozhatunk létre belőle. Még különböző meglepi figurákat is el lehet helyezni benne, ezzel fokozva a megjelenését. A Slime shaker rendkívül egyszerű, de igazán nagyszerű ajándék, amit biztosan értékelni fog minden fiatal. Az alaptípusoktól a sötétben világítós kivitelekig mindent megtalálunk.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.