Teljesíthető a babaváró hitel törlesztése

A családalapítás egy csodálatos dolog, viszont megtörténhet, hogy a sors közbeszól és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt a szülők eltervezték. Gyermekvállalás esetén igényelhető babaváró hitel, ami egy szabadon felhasználható bankkölcsön.

Ha a futamidő alatt felbontják a házasságot és még gyermek sem született, akkor mindent egy összegben vissza kell fizetni, a házasság felbontásától számított 120 napon belül. Nem jellemző, de erre már sajnos többször is volt példa a babaváró hitelt illetően.

Rossz erre gondolni, de megtörténhet, hogy az egyik fél meghal. Ebben az esetben fél évig szünetel a kamatmentesség és erre az időszakra bűntető kamatot sem számítanak fel.

Aki nincs tisztában minden részlettel a babaváró hitellel kapcsolatban, az igénybe veheti a jelzalog.com szakembereinek a segítségét. Egy profi hitelközvetítővel sokkal gyorsabbá válik a banki ügyintézés és nagy valószínűséggel nem kell aggódnunk az igénylés elbírálása miatt. Hogyha minden feltételnek eleget teszünk, akkor problémamentesen igényelhető a babaváró hitel.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.