Szép pázsit benzinmotoros fűnyíróval

A szép pázsit kialakítása nem is olyan egyszerű, hogyha egy ócska fűnyíróval próbálkozunk. Állandóan lefullad, a pengék sem olyan élesek már, hangos és úgy füstöl, mint egy mozdony.

Sokaknak ismerős lehet az ilyen püfögő kisgép. A denakert.hu modern kerti gépeket kínál kedvező áron, amelyek között a benzinmotoros fűnyíró is megtalálható. Bár manapság hódítanak a zöld megoldások, vitathatatlan a benzinmotoros fűnyíró fölénye, hogyha a teljesítményt és a hatékonyságot vesszük figyelembe.

Nem merül le, erősebb, mint az elektromos változat és sokkal nagyobb terület karbantartására alkalmas. Azért a hátrányokat sem árt szem előtt tartani rendelés esetén, hiszen a magas zajszint elég kellemetlen meglepetésként érheti a vásárlót, amikor bekapcsolja a benzinmotoros fűnyírót.

Bár a gyártók mindent megtesznek azért, hogy a benzinmotoros fűnyíró minél csendesebben dolgozzon, még mindig ez a változat a leghangosabb, illetve egyeseket a káros anyagoknak a kibocsátása is zavarhat. Az AL-KO és a McCulloch modellek a kategóriájuk csúcsát jelentik.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.