Reisenthel kosár az elegáns hölgyeknek

Gyakran felsóhajtunk, hogy de jó volna egy kosár, amikor bevásárlás után pár eltört tojással, esetleg kiborult tejjel érünk haza. Nos, ez a bosszúság kivédhető, mert remek szolgálatot tesz a Reisenthel kosár, hiszen ebbe szépen, rendezetten pakolhatjuk bele a család asztalára való ételek alapanyagait.

Sokan legyintenek most, arra gondolva, hogy aztán kerülgetniük kell majd a kicsi lakásban a kosarat. Ez sem igaz a Reisenthel kosár esetében, mivel összecsukható. Fogója minkét irányban lehajtható, így könnyen elhelyezhető az autóban is.

Nagyon fontos praktikai szempont, hogy az oldalai merevítve vannak, akkor sem esik össze, ha letesszük. Teljesen egyedi kivitelezéssel bír, a tulajdonosának kitűnő megjelenést kölcsönöz. Fontos dolog ez sokaknak, hiszen a piacon történő vásárláskor is szeretünk elegánsak lenni.

Az eleganciája mellett, a szemet gyönyörködtető színeivel és mintázatával bűvöli el a hölgyeket a Reisenthel kosár, aminek számtalan típusa fedezhető fel a taskagaleria.hu webshop virtuális polcain.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.