Min múlik egy sikeres közösségi média kampány?

Dog and Pony social media ügynökség

Dog and Pony social media ügynökség

Sokak vágya egy sikeres vállalkozás indítása, de ezért rengeteget kell tenni. Az ember gyakran leül és elkezd számolgatni, hogy lássa, mennyi alaptőkére lesz szüksége a cég beindításához. Itt már hatalmas hibákat lehet elkövetni. A bejegyzés, a szükséges infrastruktúra, felszerelések beszerzése a dolgoknak csak az egyik fele. Amennyiben minden flottul halad és néhány hónap múlva már megnyithatod az üzletedet, ez még önmagában kevés.

Nem az indulás a nehéz, hanem a megmaradás és a profit termelése. Ehhez ugyanis vevőkre lesz szükséged. A számolásnál érdemes kiemelt figyelmet szentelni a marketing részre. Minél többet költesz reklámra, a hatás annál jobb. Az internet ezen a területen kulcskérdés. Az értékesítések többsége ma már online zajlik. Nem meglepő, hogy a webáruházak annyira jól működnek.

Bármilyen boltnak a forgalma megsokszorozható, ha van internetes elérhetőség, esetenként egy webshop, amiből lehet rendelni. A nagy tömegeket a közösségi médiákon keresztül érheted el egyszerűen. A Facebook, Instagram és YouTube platformok lehetőséget nyújtanak a hirdetések elhelyezése mellett, a toborzás elvégzésére is. A Dog and Pony social media ügynökség erre is figyel a kampányok optimalizálása során. A nagy tömegeket bevonzó csatornákon konkrétan megszabható, hogy kikhez, milyen korosztályhoz, érdeklődési körrel rendelkezőkhöz jussanak el az adott hirdetések. Így csökkenthető a vaktában való lövöldözés esélye. A levelezőlisták növelhetőek, valamint saját rajongói oldalak felépíthetőek.

A konkrét toborzó kampányok keretében, első lépésben a látogatók száma emelhető, ami többnyire magával vonja az értékesítés fokozását. Ha sikerre akarod vinni a cégedet, akkor kihagyhatatlan, hogy a közösségi felületeken jelen legyél. Ez viszont alapos ismereteket és rendszeres tartalomgyártást követel, ami rengeteg időt vesz el. Érthető, ha üzletvezetőként erre nincs lehetőséged, de itt jön Dog and Pony csapata, akik örömmel állnak rendelkezésedre. Dolgozzátok ki közösen a marketing stratégiát, majd hagyd, hogy a szakemberek kikövezzék a sikerhez vezető egyenes utat!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.