Milyen lehetőségeket kínál a fogpótlás Budapesten?

A teljes fogazat minden korosztálynak nagyon fontos, több okból kifolyólag. Először is, az ételek megfelelő őrlése hatással van az egész emésztőrendszer működésére és a fogak hiánya ebben az esetben visszafordíthatatlan következményekhez vezet. Egy vagy több fog eltávolítása negatív hatással van a harapásra, mivel a megmaradt fogak ezután lassan elmozdulnak.

Az sem ritka, hogy a fogpótlás Budapest területén baleset miatt válik szükségessé. Az egészséges mosoly egy jellemvonás és a hiányzó fogak komplexusok forrásává válnak, nem csupán a fiataloknál. Ugyanakkor az emberi fogak élettartama nemcsak a megfelelő szájhigiéniától, hanem a genetikai tényezőktől is függ.

Nem minden fogbetegség esetén van szükség korszerű protézisre a teljes mosoly helyreállításához, hiszen bizonyos esetekben elegendő a korona, a híd vagy az implantátum is. A manapság népszerű porcelánhéjak csak kisebb sérülésekre jelentenek megoldást. Ellenkező esetben fogpótlás Budapesten korona vagy implantátum segítségével történik.

Tartósságra törekszik a fogpótlás Budapesten

Bevált megoldást keres a szép mosolyhoz? Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön az elérhető átfogó kezelési lehetőségekről! A fogpótlás Budapest V. kerületében elérhető típusai jelentősen különböznek egymástól, de mind hasonló elven működnek. Egy természetes emberi fog esetében, az íny alatt rejtőző láthatatlan részt gyökérnek nevezik, míg a fog mosolygáskor vagy beszéd közben látható része a korona.

Ha egy fog súlyosan sérült, például letört, de a gyökér sértetlen marad, a fogpótlás Budapesten korona segítségével kitűnő megoldás. A korona egy állandó, a teljes fogfelületre használt alternatíva. A hagyományos töméshez túl nagy üregek elfedése mellett, az esztétika javítására is használható.

Megéri koronát tenni a fogakra? Igen, hiszen mindenki egészséges és szép mosolyra vágyik! Jelenleg a fogpótlás Budapesten főként porcelán fogkoronákat használ. Azonban többféle típus létezik. A válasz arra a kérdésre, hogy mennyibe kerülnek a koronák, a választott változattól függ.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.