Miért választanak egyre többen üveg tolóajtót?

üveg tolóajtók

Üveg tolóajtók

Az otthonunkban fontos jelleggel bírnak az ajtók és ezek lehetnek hagyományosak, klasszikusak, de akár üvegből készült változatok mellett is dönthetünk. Ezek szintén többféle kialakításúak lehetnek, a tolóajtók például számos előnnyel és funkcióval rendelkeznek. Nem véletlen, hogy egyre több háztartásban felbukkannak az üveg tolóajtók. Az ilyen csodálatos nyílászárók egyedivé varázsolják a lakást, átengedik a fényt és kicsi a helyigényük. Modern és klasszikus otthonokban egyaránt megállják a helyüket.

Mindazonáltal, az üveg tolóajtók nemcsak a kisebb méretű lakásokba ideálisak, hanem a nagyobb otthonokba is. Könnyed és légies térelválasztásként működnek, konyha és ebédlő elválasztására kiválóan alkalmasak. A keret nélküli üveg tolóajtók abban az esetben a legpraktikusabbak, ha túl nagy teret foglalnának el a nyíló változatok. Ezek egy- vagy kétszárnyú nyílászáróként lépnek érvénybe és a falban futó vagy automata sínen mozgathatóak. Így igazán esztétikus térelválasztást tesznek lehetővé.

Sokféle kialakítású üveg tolóajtó rendelhető meg a classuveg.hu weboldalon megismerhető cég szakembereitől. A munkatársak kerettel vagy anélkül elkészítik az óhajtott nyílászárót. Megbízható, nagyon jó szakemberek, akik minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelő terméket állítanak elő. Ha nem lenne kifejezett elképzelésünk az üveg tolóajtót illetően, az sem jelent problémát, hiszen szakszerű tanácsokat kaphatunk a szakértőktől. Kérhetünk dupla üveg tolóajtó kivitelezését, de egy- vagy kétszárnyú típust szintén.

Ha arra van igényünk, akkor rendelhetünk üveg tolóajtót oldal- és felülvilágítóval. Bármi legyen az elképzelésünk, érdemes a weboldalon keresztül kérni egy árajánlatot. Időtlen designt biztosíthatunk az otthonunknak az üvegből készített belső nyílászárókkal, de emellett érdemes tudni, hogy ezeket sokkal könnyebb tisztán tartani is, mint az egyéb anyagból előállított társaikat. Karbantartást pedig egyáltalán nem igényelnek, nem kell gyalulni, festeni, mint a fából készült ajtókat.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.