Mi terem a fóliasátor fólia alatt?

Jó, ha már szezon előtt ehetünk helyi zöldségeket. Az utóbbi években egyre korábban jelennek meg a piacon a primőr áruk, köszönhetjük ezt a fóliasátor fólia széleskörű elterjedettségének is. Míg régen az időjárástól függően tudták a gazdák elültetni és termelni zöldség-és gyümölcsféléiket, manapság a fóliasátrak védelme alatt, már sokkal korábban megterem minden.

Választhat fekete fóliasátor fóliát, aminek a takarás a célja, például szalmabálák szárazon tartására. Az átlátszó fólia viszont átereszti a fényt és UV-szűrő fóliasátor építhető belőle. Az ún. francia agrofólia rendkívül rugalmas és hosszú ideig kiszűri az UV-sugárzást, akár 45 hónapon keresztül.

A fóliasátor fólia ellenáll a jégesőnek és cseppmentes. Ha kedvet kapott hozzá, hogy akár otthon, az udvarban termeljen némi zöldségfélét esetleg virágot, vagy ha kifejezetten ezzel foglalkozik, akkor is különféle méretű fóliasátor fóliák közül választhat. Kapható méretre szabva, de tekercsben is, így Ön pontosan akkora fóliát szerezhet be, amekkorára szüksége van.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.