Melyik napelem inverter bírja a legtovább?

legjobb napelem inverter

Legjobb napelem inverter

Sok előnye van egy napelem rendszernek, több szempontból is megéri beruházni ebbe. A hálózatra tápláló napelemes rendszerek egyik legfontosabb eleme az inverter, aminek fő feladata a napelemek által megtermelt egyenáram átalakítása a hálózatnak megfelelő váltakozó árammá, ezért célszerű egy igazán profi szerkezetet használni. A legjobb napelem inverter persze mindig az lesz, amelyiket be is lehet szerezni. A mai korszerű készülékek ennél jóval több feladatot is képesek ellátni, például optimalizálják az áramtermelést, ellátnak védelmi és biztonsági funkciókat, távfelügyeletet, adatgyűjtést biztosítanak stb.

Érdemes szakemberekre bízni az inverter kiválasztását, mert ők tudják, hogy az adott rendszerhez melyik a leginkább ideális készülék. Aki teljes körű szolgáltatást keres, annak tanácsos felvennie a kapcsolatot az ST Solar nevű vállalkozással. Ezek a szakértők profi módon végzik el a tervezést, ügyintézést, telepítést egyaránt, de utána is a rendelkezésünkre állnak, ha erre van igényünk.

Mivel tisztában vannak azzal, hogy jó munkát és eredményt kizárólag minőségi eszközökkel nyújthatnak, ezért csak megbízható inverterrel látják el minden ügyfelük napelemes rendszerét. Igazán megbízható szereplő a napelem rendszerek piacán a német SMA, aminek kiváló szakértelemmel kifejlesztett termékei híresek a tartósságukról, a munkapont-kezelő algoritmusukról, valamint a zökkenőmentes szervizelhetőségükről. Az osztrák Fronius a napelemes rendszer gyártásának egyik oszlopos tagja, inverterei azért is jelentenek ideális választást, mert minden alkatrész bontás nélkül cserélhető.

Továbbá, a SolarEdge az okos inverterek piacvezető márkája. Komoly belső védelme mellett, kifejezetten magas hozamot nyújt, köszönhetően az inverter funkciókhoz kapcsolódó teljesítményoptimalizálónak. A Solplanet inverterek költséghatékony megoldást kínálnak, megfelelő műszaki minőséggel. Bár a Huawei csak nem túl rég gyárt invertereket is, mégis számos ponton képes ugyanazoknak a műszaki feltételeknek eleget tenni, mint a versenytársai.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.