La Roche Posay Lipikar tusfürdő az egész családnak

Bőrünk hidratálása már a tisztálkodásnál elkezdődik, amennyiben a megfelelő terméket alkalmazzuk nap mint nap. Nyugtatja a bőrt és kíméletesen tisztít a La Roche Posay Lipikar tusfürdő, ami arcra, testre, fejbőrre és intim területekre egyaránt használható.

Ezt a produktumot könnyen megrendelhetjük az agnespatika.hu internetes oldalról. Az innen megvásárolható La Roche Posay Lipikar tusfürdő gél, aminek összetevői között megtalálható a bőrnyugtató niacinamide és lipidpótló shea vaj. Finom, kellemesen habzó gél textúrája van.

Enyhe illatú, nem csípi a szemet. Óvja az érzékeny, száraz bőrt, tehát kitűnő döntés mindazoknak, akik gondos ápolásra vágynak. Tartósan kellemes érzést biztosít a bőrnek, ezzel a tusfürdővel öröm lesz a mindennapi zuhanyozás, fürdés. 750 ml kiszerelésben vásárolható meg, ezért elég sokáig elég.

Az egész családnak ideális a La Roche Posay Lipikar tusfürdő, még a legérzékenyebb családtagoknak is. Válassza Ön is ezt a terméket, mert sok előnye van, például semlegesíti a kemény víz szárító hatását!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.