Kuba utazás több napra

Kuba, ez a karibi szigetország rendkívül egzotikus nyaralási helyszín, ami a fekvéséből és az elszigeteltségéből fakad. Alapos felkészülést igényel a Kuba utazás, hiszen ez a kiruccanás kicsit olyan, mintha visszamennénk az időben. Nyilvánvaló, hogy ez az európai viszonyokhoz szokott turistáknak furcsának tűnhet. Ezért feltétlenül informálódni kell a körülményekről, mielőtt a Kuba utazás mellett döntenénk.

Tengerparti nyaraláshoz nem kimondottan bölcs döntés ez a helyszín, mert a főszezonon kívül is magas költségekkel kell számolni. Sokkal inkább előnyös hangsúlyt fektetni a kulturális és természeti adottságokra. Az ország idegenforgalmi egységei állami kézben vannak, így óhatatlanul tapasztalhatunk majd fennakadásokat és hiányosságokat.

Számítanunk kell továbbá arra, hogy elég drága a repülőjegy, a hosszú út pedig közel egy napot vesz igénybe. Ezért érdemes a Kuba utazást több napra beterveznünk, legalább egy hétben, de inkább tíz napban célszerű gondolkodni. A közlekedéssel is elég sok időt eltölthetünk.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.