Könnyen felszívódik a GAL magnézium

Gyakran előfordul, hogy nem tudunk jól aludni, bármilyen fáradtan feküdtünk is le, ami lehet, hogy magnéziumhiányra utaló jel. A pihentető alvás eléréséhez ideális a GAL magnézium, de ezen kívül számos élettani funkcióban is segít.

A magnézium ugyanis javítja az inzulinérzékenységet, hozzájárul a cukorbetegség kialakulásának megelőzéséhez. Továbbá, támogatja a szív- és érrendszer egészségét, a vérnyomás szinten tartását, valamint oldja a stresszt. A GAL magnézium glicin aminosavakhoz kötött, magas felszívódással bír.

Sportolóknak is ideális választás, mivel javítja a sportteljesítményt, illetve az izomzat regenerálódását. Remekül hasznosuló készítmény, ami nem okoz kellemetlen mellékhatásokat.

90 darab kapszulát foglal magába a fittpiac.hu webshop kínálatában fellelhető GAL magnézium, ami 2×1 napi adagolás mellett, viszonylag hosszú ideig elég. Könnyen felszívódik és rövid idő után kifejti jótékony hatását. Ha idegesnek, fáradtnak érzi magát, akkor mindenképpen tanácsos kipróbálnia ezt a kiváló készítményt.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.