Kímélő hajformázó nagy hatékonysággal

A változatosság gyönyörködtet. Ezt sok hölgy a hajával kapcsolatban is így véli, azonban ha nem szeretnénk, hogy a sok göndörítés és/vagy egyenesítés tönkre tegye a tincseinket, akkor csakis kiváló minőségű termékeket szabad használni a frizurák készítéshez.

A Dyson hajformázó extrém hőhatás nélkül képes olyan hajkoronát varázsolni, mint amit eddig csak a profik keze munkája által láthattunk viszont a tükörben. A Coanda-hatás révén, a hajszálakat a kefe felületére vonzza, így hozzá sem kell érni, mégis tökéletes fürtök készíthetőek, illetve a hajegyenesítés is mesterien sikerülhet.

A hajformázó mellé két különböző méretű formázó henger, egy kemény és egy puha simító hajkefe, dúsító körkefe és előszárító fej is jár, így tényleg mindenféle hajköltemény megalkotható ezzel a nagyszerű eszközzel.

A biztonságos használatot még a csúszásmentes hőálló alátét is fokozza, a tároló táska pedig a praktikus elhelyezésre, szállításra is lehetőséget biztosít. Így a hajformázó egyetlen kiegészítője sem fog elveszni vagy éppen otthon maradni, amikor valaki utazás, nyaralás során alkalmazná ezeket.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.