Ki használ USB kábelt?

A telefonhoz több extra tartozék is jár, de ezekből csak kevésre van gyakran szükségünk. Ilyen extra lehet a képernyővédő, a tok, az USB kábel és a fülhallgató. Ezeket ma nem mindenki használja, bár általánosan elmondható, hogy legalább egyet szoktunk a fiókban tartani.

Sokan évekig alig vigyáznak a készülékükre és csak apró karcokat ejtenek rajtuk, míg mások egyszer veszik le a tokot, de akkor biztosan darabokra törik a képernyőt. Talán jobb félni, mint megijedni. Azonban mi van az USB kábellel? Hiszen ez elengedhetetlen a töltéshez, gondolhatnánk! Ám ez nem teljesen igaz. Sokan már olyan vezeték nélküli töltőt használnak, amihez nem kell a készüléket csatlakoztatni, csupán hozzáérinteni.

Persze a töltő így is kábellel kapcsolódik az áramforráshoz, azonban ez inkább a régi micro USB szokott lenni. Bármilyen töltőt használjunk, a biztonság kedvéért inkább legyen nálunk USB kábel! Sohasem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükségünk és a fiókban is elfér, ráadásul az utazásokra is magunkkal vihetjük.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.