Irodakonténer különböző méretben

Egy új üzlethelyiség vagy irodaház kialakítása manapság már csak néhány napot vesz igénybe. Az irodakonténer kényelmes munkakörnyezetet biztosít minden dolgozónak. Már meglévő épületek bővítése is megoldható ezzel a módszerrel, de egy teljesen új épületegyüttes felhúzására is van lehetőség.

Az irodakonténer ugyanolyan felszereltséggel rendelkezik, mint a hagyományos épületek. Nemcsak munkaállomásként alkalmazhatóak, hanem egyéb intézmények üzemeltetésére is ideális.

Például oktatási intézmények vagy edzőtermek is kialakíthatóak az irodakonténerekből. A kivitelezés 4-6 hétnél általában nem vesz többet igénybe, ami jelentősen kevesebb, mint általános esetben.

Ráadásul ebbe az időintervallumba beletartozik a szükséges engedélyek beszerzése is. A vezetőség és a személyzet kényelme teljes mértékben garantált. Különféle üvegezési megoldásokat lehet bevetni az irodakonténer esetében, ami fontosnak számít a természetes fény bejutása szempontjából. A GST csapata már évek óta foglalkozik ilyen moduláris épületek kivitelezésével, amit a különféle referenciák is bizonyítanak.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.