IPTV kiváló funkciókkal

IPTV

Ez a szolgáltatás a hagyományos tévézés elemeit ötvözi a legkorszerűbb tévétechnológiákkal. A szolgáltatás igénylésével kiváló funkciókat alkalmazhatnak a tévénézők a tévézés során. Az IPTV lehetőségei közül bármikor válogathatnak az érdeklődők.

A sugárzás az ADSL technológia segítségével történik, a telefonvonalon keresztül. Az IPTV személyre szabott tartalmat kínál minden tévénézőnek. A csatornák műsorai a levetítésüket követően is megtekinthetővé válnak, ugyanis azok visszanézhetőek a műsortárból.

Az IPTV lehetőségei közül érdemes választani, hiszen a szolgáltatásnak köszönhetően, a tévénézők megtekinthetnek egy elektronikus műsorkalauzt, továbbá fel is vehetik a nekik tetsző műsorokat. Az IPTV lehetőségei közül válogathatnak az érdeklődők, hiszen az ajánlatok mindig megtekinthetőek a szolgáltató oldalán. A funkciók között szerepel még a videó téka, aminek a segítségével különböző filmeket kölcsönözhetnek ki a tévénézők, továbbá a gyermekzár funkció is, ami igen hasznos lehet a felnőtt tartalmú tv csatornák elrejtésekor.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.