Innovatív redőnyvezérlés a FIBARO Roller Shutter 3 segítségével

A smart megoldások ilyen-olyan formában már számtalan háztartásban megtalálhatók, köszönhetően az olyan márkáknak, akárcsak a FIBARO. A kapu- és redőnyvezérlés nagymestereként a brand vezeték nélküli modulokat kínál, amikkel igazán egyszerű és egyben nagyszerű az egész. Roppant praktikus szerkezetekről van szó, hiszen a motoros redőnyök és a kapuk vezérlése mellett még a napellenzők irányítása is megoldható.
A redőnyvezérlés specialistája a FIBARO Roller Shutter 3. Ez egy sokoldalú berendezés, ami igazán változatos területeken meg tudja állni a helyét: a smart kialakításának köszönhetően akármelyik Z-Wave-es meghajtóval problémamentesen összehangolható a működése.

Teljesen mindegy, hogy zsalukról, garázskapukról vagy redőnyvezérlésről van szó, a FIBARO Roller Shutter 3 egy cseppet sem fog csalódást okozni. A redőnyvezérlés azért lesz annyira intelligens, mert a modern eszköz mindig érzékeli a redőnyök állapotát. Természetesen rendelkezésre áll egy telefonos alkalmazás is, aminek hála távoli betekintéssel, a háztartás lakói is figyelemmel követhetik a helyzetet. A kisméretű modul ezen kívül az energiafogyasztás mérésében is remekel.
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.