Gyerekülés a kényelmes és biztonságos utazáshoz

gyerekules15Ha kisgyermekkel indulunk nyaralni vagy hosszabb utazásra, akkor mindig pontos tervezést igényel, hogy minden szükséges dolog bekerüljön a táskásba. Mégis, az utazás során a legfontosabb kérdés nem az, hogy mit vigyünk magunkkal, hanem, hogy mi fogja „vinni‟ a kicsit.

Kocsikázás esetén természetesen a gyerekülés lesz az, ami a lurkó biztonságáért felel, de más közlekedési eszközökön is megoldható kell legyen a biztonságos utaztatás. A pelus, pokróc, maci, nedves-törlő, kisjáték mind-mind pótolható, de a gyermek biztonsága mindig és mindenhol elsődleges kérdés lesz.

Ha még beszerzés előtt áll, érdemes egy olyan gyerekülés mellett dönteni, amelyik többfunkciós, vagyis használható hordózóként, ülésként, de könnyen átalakítható babakocsivá is. Az ilyen gyerekülés modellek nagyon praktikusak, hiszen helyet spórolhatunk és egyszerre több szükséges eszköz is nálunk lehet.

Csak néhány egyszerű mozdulat és azzá alakítjuk, ami éppen a legjobb célt szolgálja. Utazások alkalmával kifejezetten célszerű ilyet használni, mert így nem kell a fél csomagtartót baba kiegészítővel megtölteni.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.