És az Ön mobilja kibírja a nap végéig?

egsm2Telefonja már nem a régi? Alig használja és mégis alig bírja ki a nap végéig az akkumulátor? Nem beszélve arról, hogy mindig a legrosszabbkor adja meg magát, amikor éppen fontos hívást vár vagy Ön kellene sürgősen elérjen valakit?

Akkor első lépésként nem muszáj máris a telefoncserén gondolkodni, hanem jöjjön el a www.egsm.hu webáruházba és tegyen próbát az itt található eredeti és utángyártott akkumulátorokkal! Akár a járművek esetében, az akkuknak is van egy határidejük, ami után bármikor véglegesen beadhatják a kulcsot, de nem azt jelenti, hogy ne lenne orvosolható a probléma.

Csak egy új áramforrásra van szükség, amit az EGSM mobil webáruházban könnyedén beszerezhet. Lépjen be a weboldalra és a termékek menüpont alatt kattintson az akkumulátor almenüre, ahol több mint 1000 termék közül választhatja ki az Önnek és készülékének megfelelőt! Ne hagyja, hogy megkeserítse a napjait egy rossz akku, hanem rendeljen még ma újat az EGSM-től és bármelyik fizetési, szállítási lehetőséget választja, a csomagot legkésőbb 2 napon belül már átveheti!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.