Egyedi külsővel bír a Fisher Price szörnyecske

Fisher Price szörnyecskeA nagyon pici gyermekeknek gyakran nem tudja a szülő, hogy milyen játékot adhat a kezébe, amivel remekül elszórakozhat. A Fisher Price szörnyecske tökéletesen megfelel erre a célra, hiszen a készítők úgy alkották meg, hogy az már 6 hónapos kortól használható legyen.

Természetesen ekkor még a lurkó jó esettel nem fog vele komolyabban szórakozni, mert csak arra használja majd, hogy megismerje a világot. Tapogatja, dobálja, esetleg szagolgatja és ízlelgeti, hiszen igyekszik mindenféle formába tapasztalatot szerezni. A Fisher Price szörnyecske ettől eltekintve, egyedi küllemében és strapabíró formájában gyorsan belopja magát a kicsik szívébe, de egyúttal a szülőkébe is.

Abból adódóan, hogy jó néhány változat létezik belőle, mindig meglephetjük valami újjal. A jatekotthon.hu weboldalon kedvező árak várnak minden érdeklődőt és a Fisher Price szörnyecske mellett, még sok egyéb érdekes termékre tehetünk szert. Ne legyen kérdés többé, honnan történjen a minőségi játékok megrendelése, egyszerűen és egyben kedvező ár-érték arányban.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.