Bora Bora repülőjegy három átszállással

Bora Bora repulojegyÖn sajnos igen nehéz fába vágta a fejszéjét, ha a Csendes-óceánon lévő Bora Bora szigetére szeretne eljutni, de ne csüggedjen, mert egy kis kitartással (és sok pénzzel) eljuthat erre a helyre. Bora Bora repülőjegy jelenleg három átszállással vásárolható Magyarországról,

ami nem könnyíti meg az utazást, ám egyszer ezt is ki lehet bírni. Körülbelül harmincnégy-negyvennégy órát kell a levegőben töltenie, ha tényleg el szeretne jutni a csodálatos szigetre.

Ebben többek között a British Airways, a Virgin Atlantic, a Lufthansa, a Swiss Air, a Qantas, az Air Tahiti és az Air Tahiti Niu tud segíteni Önnek. Úgy számoljon, hogy a Bora Bora repülőjegy körülbelül másfélmillió forintba fog kerülni, ebben azonban még nincsenek benne az egyéb kiegészítő költségek a vásárlás kapcsán.

Ha azonban úgy dönt, hogy egyik, fent felsorolt sem akadály sem ijeszti el, akkor vegye meg nyugodtan a Bora Bora repülőjegyet, és utazzon el a Paradicsomba, mert biztosan nem fogja megbánni, hogy a csendes-óceáni kalandozás és felfedezés mellett döntött.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.