Biztonságos megoldás a Honeywell XC70

Honeywell XC70A kiváló minőségű érzékelők Olaszországban készülnek, hosszú élettartammal és jótállási idővel rendelkeznek. A Honeywell XC70 szénmonoxid riasztó alkalmas fürdőszobai és egyéb nedves helyiségekben történő használatra. Az érzékelőt a szénmonoxid (CO) mikro koncentrációjának beltéri levegőben történő automatikus és folyamatos monitorozására, valamint fény- és hangriasztások generálására tervezték abban az esetben, ha az előzetesen beállított értéket túllépték.

Veszélyes szénmonoxid szintek akkor fordulhatnak elő, ha a háztartási készülékek hibásan működnek és az idő múlásával növekvő mennyiségű CO-t bocsátanak ki. A Honeywell XC70 előriasztása korai figyelmeztetésként szolgál az ilyen helyzetek kialakulása esetén, amennyiben a veszélyes szintet még nem érték el.

A technológiát már a világ több mint 150 millió otthonában használják. A márka olyan megoldásokat biztosít a háztulajdonosoknak, amelyekkel az otthonaikat kényelmes mobileszközökkel kezelhetik. A Honeywell XC70 szénmonoxid érzékelő tudja, hogyan lehet az otthonát biztonságosabbá tenni.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.