Azonnal terhelhető implantátumok minőségi kivitelben

Ha már kihullott, akkor többé nincs visszaút? De bizony van! Ráadásul nem is egy lehetőség közül választhatunk. Hogyha valóban tartós és közel természetes megoldást keresünk, akkor érdemes megismerkednünk az azonnal terhelhető implantátumok nyújtotta előnyökkel.

Sokan inkább a fogászati híd mellett döntenek, mivel ez kevésbé számít költséges beavatkozásnak, viszont a beavatkozás során az egészséges fogakat is meg kell csiszolni, ráadásul ez idővel kilazulhat.

Az azonnal terhelhető implantátumok viszont saját „gyökérrel“ rendelkeznek, akárcsak az eredeti fogak. A titánból készült csavarok erősen rögzülnek az állkapocscsonthoz.

Az eljárás során a páciens szinte nem is érez fájdalmat. A hab a tortán, hogy az egész procedúra a konzultációt és a panoráma röntgent követően, nagyjából 72 óra alatt kivitelezhető. A Relax Dental Center most többeknek is elérhetővé tette az azonnal terhelhető implantátumokat, hiszen kedvezményekkel kedveskedik a pácienseknek. Így sokkal többen nyerhetik vissza az eredeti, makulátlan mosolyukat.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.