Az U alakú sarokülő divatos manapság

Nagyrészt a konkrét szoba mérete és aránya dönti el, hogy milyen formájú ülőgarnitúra kerüljön a lakásba. Az U alakú sarokülő sokszor az ingatlantulajdonosok kifejezett álma, de be kell látni, hogy leginkább a nagyobb térbe illik ez a fajta elrendezés.

A mindennapokban nem feltétlenül ez a legpraktikusabb megoldás, hiszen valóban sok helyet igényel, időnként gondnak is tűnhet, hogy kerülgetni kell, ugyanakkor ha társaság érkezik a házba, rendkívül fontos, hogy mindenki kényelmesen helyet foglalhasson. Ahogy a nevéből is látható, nem árulunk el titkot, miszerint az U betű formáját követi az ülőalkalmatosság.

A kreatív tervezőknek hála, számtalan verzió létezik már a kihúzható modellekből is, amelyek tágas fekvőalkalmatosságként is szolgálhatnak, ha éppen úgy hozza az igény. Az U alakú sarokülő elsőre gyakran furának, olykor elképzelhetetlennek tűnik, ugyanakkor némi online kapott inspiráció, tájékozódás után, hamar belátja mindenki, mennyire praktikus, hasznos, szóval remek befektetés ez a választás.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.