Aviva torna a termékenységért: így kezdj neki!

Aviva torna a termékenységért

Aviva torna a termékenységért

Szomorú dolog a gyermektelenség, nincs élet, vidámság, kacagás a házban és vannak olyan párok, akik ezt a helyzetet nem is bírják elfogadni, ezért tönkremegy a kapcsolatuk. A legtöbben szakorvoshoz mennek a probléma megoldásának érdekében, mások viszont a természetes metódusokat próbálják ki, mint amilyen az Aviva torna. A valtozasmuhely.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod. A weblapon leírtakból nagyon sok hasznos információt tudhatunk meg erről a módszerről.

Többek között azt, hogy az Aviva tornagyakorlatok elsődleges célja a vérkeringés felserkentése az úgynevezett dolgozó zónában, vagyis combközéptől köldökig, valamint olyan belső elválasztású mirigyek aktiválása, mint a pajzs-, a csecsemő- vagy az agyalapi mirigy. A módszer dinamikus medencebillentéseket, csípőforgatásokat, a kézfejek beszorítását, elernyesztését, valamint az akupresszúrás pontok aktív masszírozását foglalja magába. Sok párnak segítettek már az Aviva tornagyakorlatok a várva-várt terhesség sikerességében, ezért nagy valószínűséggel nektek is beválik majd.

Hatásmechanizmusához tartozik, hogy segít a peteérés elősegítésében, serkenti az ovulációt, illetve hozzájárul a petevezeték elzáródásának, szűkületének oldásához. Egyszerűen megmozgatja azokat a testrészeket, amelyeknek tökéletes működése elengedhetetlen a teherbeeséshez. Ha jól belegondolunk, akkor magunk is belátjuk, hogy azokon a testrészeken, ahol nincs megfelelő vérkeringés, keveset mozgatjuk, előbb-utóbb problémák jelentkeznek. Talán a legsúlyosabb mind közül a meddőség, ami az életünk, házasságunk, párkapcsolatunk kárára is mehet.

Akkor miért ne próbálnánk ki az Aviva módszert, ami már sok más párnak segített?! Az említett weboldalon nagyon könnyen fel tudod venni a kapcsolatot a szakemberrel és jelentkezhetsz a tanfolyamra is. Ez egy 4 órás tréning, aminek során megtanulhatod a hasznos gyakorlatokat, de a módszer komplex eszköztárának része az is, hogy megtanítják a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás módját. Tehát, személyre szóló életmódtanácsokat is kapni fogsz a képzésen.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.