Augusztusi nyaralás last minute a pároddal – Tippek a spontán romantikázáshoz

Az idén augusztusban veszitek ki a szabadságotokat, és nem tudjátok, hogy melyik úti célt válasszátok egy kellemes nyaraláshoz, ami nem kerül túl sok pénzbe sem? Érdemes egy olyan szép helyre mennetek, ahol passzív és aktív pihenésre egyaránt lehetőségetek van. Így lesz igazán romantikus a last minute utazásod.

Például Madeira, az örök tavasz szigete ideális úti cél lehet, hiszen itt mindenki garantáltan megtalálja a számításait. Gyönyörű tengerpartok várják a kikapcsolódásra vágyókat, és aktív pihenésre is sok lehetőség van. Madeira elképesztően dús növényvilágával varázsolja el az ideutazókat, számos botanikus kertet és nyilvános parkot ismerhettek meg itt.

Olyan növényekben is gyönyörködhettek, amilyenek a világon sehol másutt nem lelhetőek fel. Az egzotikus növények sokaságának látványa egyszerűen elbűvöl minden turistát, akik csodálatos emlékeket kapnak. Vízesések, kilátópontok megtekintésére szintén van mód Madeira bűvös szigetén, hiszen itt végtelen mennyiségű zuhatag vár felfedezésre.

Jó választás Mauritius szigete is

Mauritius szigete egyszerűen lenyűgöző, amit mindenkinek látnia kell. Az éghajlat kellemes, mesebeli tengerpartokat és színes természetet találtok itt. Bár a tengerparton való pihenést nehéz megunni, viszont érdemes felfedezni a gyönyörű sziget természeti adottságait is. Ha Mauritiust választjátok úti célként, akkor olyan csodálatos helyeket tekinthettek meg, mint Chamarel szivárványszínű homokdűnéi.

A hegyvidéki területen, a kávéültetvények között rejtőzik ez az egyedülálló természeti jelenség. Hétféle színárnyalatban pompázó homokdűnék borítják ezt a kisméretű földterületet. Igazi érdekes látványosság, amit nem szabad kihagynotok. Gyönyörű vízesések, parkok, botanikus kertek várják a látogatókat.

A helyiek rendkívül kedvesek, mosolygósak, ami biztosítja a kellemes ottlétet. A mauritiusi szállások minden igényt kielégítenek, biztosítják a vendégeknek a komfortos, nyugodt pihenést. Célszerű már most megtekintenetek az Euro Travel utazási iroda kimondottan gazdag kínálatát.

Miért előnyös a last minute utazás?

Tulajdonképpen, a kedvező ár a last minute szállásajánlatok népszerűségének a titka. A last minute jelentése „utolsó perc”, ami arra utal, hogy az utazást az utolsó pillanatban vásároljuk meg. Az utazási irodák, szállodák igyekeznek maximálisra feltölteni a vendégek számát annak érdekében, hogy növeljék a járat és/vagy a szálloda kihasználtságát, ezáltal elkerüljék a veszteségeket.

Így a megmaradt néhány üres helyet jóval alacsonyabb áron kínálják, szinte az utolsó pillanatban. Az Euro Travel utazási iroda megbízható munkatársai segítenek nektek mindenben, az úti cél kiválasztásától egészen a hazaérkezésig, ezért érdemes ezt a céget választani.

Ha romantikus nyaralásra vágytok, nyilván nem akartok kellemetlenségekkel szembesülni. Ez kizárt, ha az említett utazási iroda szolgáltatásait veszitek igénybe. Az eurotravel.hu honlapon megnézhetitek az ajánlatokat, szállásokat, kedvetekre válogathattok, last minute utakat is találtok a bőséges kínálatban.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.