Asztali lámpa LED-el is kapható

asztali lampaA szem az ember legtöbbet használt érzékszerve, nélküle rengeteg feladatot képtelen lenne elvégezni. Az ember nemcsak a munkavégzésben, hanem a mindennapi életvitelében is komoly fennakadásba ütközik, ha megromlik a látása. Ezért fontos dolog, hogy a szem optimális működését mindennel támogassa.

A látáshoz fény kell, ezért az íróasztali munka végzéséhez mindig elegendő fényt biztosító asztali lámpa szükséges. A gyatra megvilágítás a szem működését igen megterheli, az állandó erőfeszítés a szemideg gyulladását, megbetegedését eredményezheti.

Az orvosi kutatások azt bizonyították, hogy a huzamos rossz megvilágítást a szem rohamos leépülését eredményezi és pár év leforgása alatt, visszafordíthatatlan elváltozásokat eredményez a szemfenék látószövetében. Az asztali lámpa kiépítésére, a modern technológia több száz megoldást tud felkínálni, a klasszikus fénycsövestől egészen a modern LED lámpa megoldásig. Az asztali lámpa lehet hálózatra köthető vagy napelemes, ugyanakkor léteznek már külön akkumulátorra köthető megoldások is. Válassza ki a megfelelőt!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.