Alacsony szerkezetkész ház ár, gyors kivitelezés

A Mágus Készház, ami még a 90-es években családi vállalkozásaként kezdte meg az aktivitását, napjainkban már igencsak fejlett cég lett, ami kimondottan rövid határidő alatt kivitelezhető házak építésével foglalkozik.

Minősített könnyűszerkezetes technológiát használva, előre legyártott panelekkel érik el, hogy a főbb elemek hamar készen legyenek. Ha szeretné tudni, mennyi a szerkezetkész ház ár, honlapunkon megtalálja a pontos információkat. Néhány nap szerelés után a szerkezet már áll.

Ha kulcsrakészen szeretné az álmai otthonát átvenni, arra is lehetőség nyílik. A ház vázára, falára jönnek fel a vakolatok, beépítésre kerülnek az ajtók, ablakok, bevezetik a víz-, gáz és villanyvezetékeket.

A hideg- és meleg burkolatokkal sem kell vacakolni, mert csapatunk munkatársai ezen a téren is a maximumot adják. A szerkezetkész ház ár nem változik a munkálatok ideje alatt, így biztos kalkulációkat tud végezni a szerződéskötés előtt. Bármilyen kérdése volna, a Mágus Készház honlapján megleli a válaszokat.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.