A téligumi előnyei

Biztonságos téligumi

Az már biztosan sokszor eszünkbe juthatott, hogy vajon miben különbözik a nyári gumi a téli abroncsoktól. Ha erre keressük a választ, akkor az autogumivasarlas.hu weboldalon sokat megtudhatunk. A téligumi előnyei garantáltak, hiszen aki már vezetett havas úton, az tudja, hogy igen sokszor pontatlan lehet a vezetés, ezért jobban oda kell figyelni, mint nyáron.

Ezen speciális gumiabroncs által, a téli vezetési élmény is megfelelő lehet és többé nem kell attól rettegni, hogy megcsúszik az autó. A téli gumi sokban különbözik a nyáritól, vagy inkább azt is lehetne mondani, hogy teljesen más. Miben tér el? Külalakra a mélyebb barázdák figyelemfelkeltőek, amire azért van szükség, hogy az autónak a havas úton is legyen meg a kellő tapadása.

Továbbá a gumi összetétele is különleges anyagból készül, mert ez az anyaghasználat sokkal keményebb, mint a nyári gumik esetében. Természetesen a téligumi használata csak télen javasolt, mivel 7 Celsius fok fölött a kopási arány igen magas, ezért a vezetés veszélyessé és pontatlanná válhat.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.