A szakemberek dolga a függöny készre varrás

vitrage függöny

A kész vitrázs függöny az esetek döntő többségében 30, 45, 60 és 90 cm-es méretekben szerezhető be. Tehát, ha a vitrage függöny megvétele a cél, érdemes vigyázni arra, hogy az ablakmérethez teljes mértékben passzoló produktumot szerezzen be az ember. Miért?

Mert ezzel a tulaj nagymértékben segíthet mondjuk a nem túl tökéletes ablakméretet sokkal arányosabbá varázsolni. Abban az esetben például, ha az ablak túl kicsi, akkor nem szükséges eltakarni nehéz függönnyel, ugyanis a vitrage függöny, ami csak az ablak egyharmada előtt kerül elhelyezésre, ideális megoldás lehet.

Ezt a függönyt kifejezetten azok kedvelik, akik az ablakukat szeretnék kiemelni, vagy az íve miatt, vagy mert nem szeretnék eltakarni a kilátást. Ez teljes mértékben beválik a tetőtéri ablakoknál is, főleg az alul-felül rögzített vitrage függöny esetében, ugyanis a nem függőlegesen álló ablakokra szinte csak ilyen függönyt lehet tenni.

A vitrage függöny modelleket gyárilag ellátják egy vitrázs pálcára ráfűzhető lyukakkal is. Azonban akármilyen, az adott helyzethez megfelelő fényáteresztő textíliából is lehet ilyen terméket csinálni. Egy bújtató segítségével pedig, az ember rá tudja húzni ezt a vitrázs pálcára.

Akinek erre van szüksége, az dönthet a Piramis webshop mellett, ahol a függöny készre varrás a legkedveltebb szolgáltatások közé sorolható. Nyilván egy lakástextília megvétele nem kimondottan nehéz feladat. Azonban számításba kell venni, hogy az a színt, méretet és hosszúságot tekintve is tökéletes kell legyen, és ekkor egyből világossá válik, hogy a helyzet nem annyira egyszerű.

Szerencsére a függöny készre varrás segíthet az érdeklődőknek. Miért? Mert az adatok megadása után a piramisfuggony.hu szakemberei pontosan tudni fogják, hogy mire is van szüksége a vásárlónak. Ez pedig egyáltalán nem nehéz dolog a fent említett weboldalon.

Egy jól megtervezett, szép függöny csodás éke lehet a lakásnak, ezért érdemes rá időt és energiát fordítani. A függöny készre varrás pedig nem tart sokáig és nem is kerül sokba. Aki csak teheti, az válassza ezt a lehetőséget! A függöny készre varrás segítségével hamar meglesz a tökéletes termék.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.