A reptéri parkolás többé nem kihívás

A foglalás után, a helyszínre érkezéskor európai színvonalú ügyfélváróban fogadják, ahol elfogyaszthat egy finom kávét vagy frissítőt, amíg kitöltik a papírokat. A reptéri parkolás alkalmával eldöntheti, hogy a jármű kulcsát magával viszi vagy leadja, hogy a személyzet biztonságba helyezze, amíg vissza nem tér.

Amennyiben télen utazik egy melegebb éghajlatú országba, akkor lehetősége van a kabátját is az ügyfélváró dolgozóira bízni. A megállóhely kifejezetten biztonságos, hiszen nemcsak személyesen, hanem kamerarendszerrel is őrzik.

A reptéri parkolás korántsem jelent akkora kihívást, mint évekkel ezelőtt. Minden lépésről-lépésre meg van tervezve, így nem csúszhat hiba a számításaiba, vagyis nem történhet meg az a kellemetlenség, hogy lekési a járatot.

Az induláskor, miután elköszöntek a személyzet emberei, előjegyzik azt, hogy pontosan mikor fog visszaérkezni és kimennek Ön elé egy légkondicionált mikrobusszal. A reptéri parkolás során tisztításnak is alávethető a gépjármű, amíg Ön élvezi a nyaralást.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.