A Portwest cipő szinte elpusztíthatatlan

Kényelmetlen cipőben végigdolgozni az egész munkanapot, felér egy kemény büntetéssel. A Portwest cipő kialakítása teljes mértékben igazodik a lábfej formájához. De a kényelem még nem minden, hiszen ez elsősorban egy munkavédelmi lábbelinek számít. A megerősített orr résznek köszönhetően elkerülhető a lábujjak sérülése.

A Portwest cipő emellett acél talplemezzel is büszkélkedik. Ez kiemelkedően előnyös a veszélyes munkaterületen, ahol a lábaink épséget üvegszilánkok, vasdarabok és éles szögek veszélyeztethetik.

Nem túl hatékony úgy dolgozni, hogy folyamatosan arra kell figyeljünk, mit kerüljünk ki. A Portwest cipővel szinte bármin átgázolhatunk. A talprész ezen kívül ellenáll a maró hatású vegyszereknek.

A talp csúszásmentes kialakítást kapott, ezzel jelentősen csökkentve a véletlen baleset lehetőségét. A lábainkat megterheli az egész napos ide-oda járkálás, főleg ha közben még cipekednünk is kell. Viszont az Portwest cipő energia-elnyelő sarka kíméli a lábakra és a gerincekre nehezedő terhelést.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.