A gumiban lévő nyomás nagyon fontos, életet menthet!

gumiÖn milyen gyakran szokta ellenőriztetni az autója gumijában lévő nyomást? Sajnos a legtöbben nem szentelnek ennek időt, pedig fontos lenne odafigyelni rá. A felmérések szerint havonta körülbelül 0,069 barral csökken az autógumiban uralkodó nyomás, ami azért veszélyes, mert így nagyobbá válik a féktávolság, illetve a meghibásodások is sokkal gyakoribbak lesznek.

A kormányzás is akadályokba ütközhet, tehát az autóban ülők szempontjából is gondok adódhatnak a nyomás nem megfelelő értéke miatt.

Ennek következtében tehát jobban tenné, ha havonta egyszer ellenőriztetné az abroncsait egy szervizben. A szakemberek azonnal szólni fognak, ha valami nincsen rendben az értékeivel, és máris megoldják a problémáját. Persze az is fontos, hogy eleve jó minőségű gumit vegyen, mert csak így érezheti magát teljes biztonságban.

Az akciosgumi.hu oldalról nyugodtan rendelhet, mert az itteni készletben biztosan nem fog csalódni. A kereső segítségével könnyen rátalálhat arra, amit keres. Szinte mindegyik minőségi márka képviselteti magát az igényes honlapon.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.