A 4 legkorszerűbb lézeres szemműtét fajta

lézeres szemműtéteteket Budapesten

Lézeres szemműtéteteket Budapesten

A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően, ma már az orvosok is a legmodernebb eszközökkel tudnak gyógyítani. A szemészek eredményes beavatkozásokat végeznek például lézeres technológiával, így a betegek visszakaphatják az éleslátásukat. Ilyen lézeres szemműtéteteket Budapesten is végeznek magánrendelőkben, mint például a Budai Szemészeti Központ. Rendkívül modern a Z FEMTO 7D lézeres eljárás, aminek választása nagyon jó ötlet, ha műtétre van valakinek szüksége.

Ez a kétlézeres lebenyes kezelés rendkívül hatékony és az utána történő regenerálódási idő is minimális. A műtött személy az operációt követően másnap már akár dolgozhat is, persze ez nagyban függ a munka jellegétől. Mindössze 3 hétig szükséges szemcseppeket használnia, tehát igazán hamar csupán emlék lesz ez a lézeres szemműtét. Arra viszont számítani kell, hogy ez a legdrágább eljárás, amit igényelhetünk a Budai Szemészeti Központban. Mindenkinek ajánlott ez a kezelés, aki szeretne minél hamarabb élesen látni, de nem akar több időt tölteni a lábadozással, kimaradni a munkából.

Az OptiLASIK 7D lézeres szemműtét valamennyivel olcsóbb, azonban itt már hosszabb a gyógyulási folyamat is. Ráadásul ez egylézeres lebenyes eljárás, de megbízható technológia. Az évek tapasztalata azt mutatja, hogy sokan választották eddig ezt a kezelést, tehát viszonylag népszerűnek számít. Ugyanakkor választható a Zero-Touch 7D lézeres szemműtét is, az érintésmentes egylézeres felszíni kezelés.

Tulajdonképpen ez a legmodernebb felszíni technológia, azonban ebben az esetben hosszabb a gyógyulási idő, illetve 4-5 hónapig csepegtetést is igényel. Kétségbevonhatatlan pozitívuma, hogy kisebb összegért végeztethető el, mint az előtte említett operációk. A PRK7D lézeres szemműtét a legolcsóbb az összes eljárás közül. Tudni kell, hogy ez hagyományos felszíni kezelés, aminél a leghosszabb a gyógyulási idő. A legrégebbi, de megbízható technológiával végzik a szemész szakorvosok ezt a beavatkozást. Tehát mindegyik eljárásnak megvan a maga előnye és hátránya.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.