Ponte20 szandál az aktív gyerkőcöknek

Olyan lábbelit szeretne venni a gyermekének, ami garantáltan egész nyáron kiszolgálja? Akkor válasszon a Ponte20 szandál modellek közül, ugyanis ezek a minőségi darabok kiválóan bírják az extrém igénybevételt is! Nem túlzás a lurkók esetében extrém használatról beszélni, hiszen az állandó futkorászás, mászkálás és biciklizés egyáltalán nem kevés kihívás elé állítja a cipőket.

Azonban a Ponte20 szandál, ahogy egyébként a márka többi terméke is, éppen úgy lett megalkotva, hogy ellenálljon a különféle hatásoknak. Ráadásul rendkívül kényelmes és szép is, tehát mondhatni minden szempontból eleget tesz a kívánalmaknak.

Legfeljebb csak akkor kell újabb párra beruházni, ha szeretné, hogy legyen egy váltócipő is, ha bármi történne az előzőleg beszerzett példánnyal vagy kinövi azt a gyerkőc. A rohamos tempóban fejlődő gyerekek esetében ez is benne van a pakliban, de a kinőtt Ponte20 szandál a kistesó vagy ismerős gyermekének is átadható, ezzel pedig nem fog úgy tűnni, hogy nem is lett igazán kihasználva.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.