Mozgásérzékelős LED reflektorral a betörők ellen

Egy igen erős fényforrásnak számít, amivel egész épületeket világíthatunk meg, hogyha éppen arra van szükség. De nagyobb területek megvilágítására is alkalmas, abban az esetben, amennyiben erős fényre van szükségünk.

A mozgásérzékelős LED reflektor speciális szenzorral van ellátva, ami a másodperc tört része alatt érzékeli az előtte elhaladó mozgó testeket, tárgyakat. A mozgásérzékelős LED reflektor általában kültéren van használva.

Az ipari területektől kezdve, a köztereken keresztül, a parkokban, családi házak udvarán, kertben egyaránt hasznosnak számít. Bizonyos értelemben biztonsági funkciót is betölthet.

Az éj leple alatt besurranó betörőket elrettentheti a hirtelen felkapcsolódó mozgásérzékelős LED reflektor. Sokan szerencsére csak addig próbálnak meg betörni valahová, amíg úgy gondolják, hogy képesek láthatatlanok maradni. A mozgásérzékelős LED reflektor viszont a kisebb állatok mozgását is képes érzékelni. Természetesen ez az érzékenységi szint állítható, így csak akkor kapcsol fel, amikor arra valóban szükség van.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.