Mire jó az Elpumps szivattyú?

A folyadék megfelelő szállításához minden esetben ki kell választani a számunkra ideális tulajdonságokkal rendelkező eszközt. Az Elpumps szivattyú csak és kizárólag a víz vagy a hozzá hasonló folyadék szállítására szolgál. Fontos, hogy nem szabad agresszív tulajdonsággal rendelkeznie, így kerüljük a szennyvizet és a kémiailag eltérő, mint például a savas vagy lúgos vegyületeket!

Ez a szivattyú otthoni használatra lett tervezve, azonban a háztartáson belül nemcsak az öntözés, hanem nagyobb feladatok is elláthatóak vele, mint például az ivóvíz biztosítása.

A kapható alkatrészek között találkozunk korrózióálló acéllemezzel és kopásálló műanyaggal is. Az axiális tömítés gondoskodik róla, hogy észrevegyük a szivattyú meghibásodását, mivel a felszínre juttatja a tömítőgyűrűn átjutó folyadékot.

Az Elpumps szivattyú 0 és 35 fok között használható. Megfelelő körülmények között, majdnem 100 liter víz is nyerhető vele percenként. Vásárlásnál vegyük figyelembe, hogy a maximális szívómélysége nem haladja meg a 9 métert!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.