Mikor előnyös a tépőhengeres szervestrágyaszóró?

A hatékony gyümölcstermesztés egyik alapvető feltétele, hogy rendszeres időközönként megfelelő mennyiségű és jó minőségű tápanyag utánpótlására van szükség, a kívánt termés eléréshez. Ezt eltérő módon oldhatjuk meg, többek között szervestrágyaszóró alkalmazásával. Az istálló alom kijuttatásához remek eszközként szolgál a tépőhengeres szerkezet.

A szóró rész a raktér hátulján található. A komponensek hengerhez való tolását egy bonyolult hajtómű végzi. A tépőhenger nagyjából egységes méretű, viszonylag kis darabokat szór szét, de általában csak az utánfutó szélességében. Ez teszi ideálissá ahhoz, hogy a szervestrágyaszóró a sorok között optimális eloszlást biztosítson anélkül, hogy a növényekre dobná a tápanyagot.

A penda.hu weboldalon közelebbről megismerhetőek az Agrofer és Annovi márkák különféle típusai. Mind ideális feltételeket nyújtanak a vágyott célok ellátásra. A magas minőséget nyújtó szervestrágyaszóró típusok megtérülő befektetésnek számítanak, amikkel egyszerű és valódi öröm lesz dolgozni, sok éven keresztül.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.