Megéri az állítható szintező láb otthonra

A hidegburkolók rémálmát az egyenetlen felületek jelentik. Elméletileg csak síkfelületekre optimális csempét vagy járólapot rakni, de ez a gyakorlatban mindig másként van.

A görbe falakat sokszor nem lehet tökéletesen kiegyenesíteni. Ilyenkor az állítható szintező láb felettébb hasznos eszköznek számít. Az alkalmazása egyszerű, hiszen minden állítható szintező lábbal pontosan szabályozhatjuk a járólap elhelyezkedését.

Az egyik oldalát emelhetjük, míg a másikon süllyesztünk egy keveset és máris megkaptuk a teljesen vízszintes vagy vertikális felületet. Az állítható szintező lábakban továbbá az a jó, hogy újra és újra felhasználhatóak, nem úgy, mint például a távtartó keresztek, amelyekből rendszerint mindig másikat kell venni.

Az állítható szintező lábak ennek ellenére nem kerülnek sokba, ezért akár egy szettet otthoni felhasználás céljából is beszerezhetünk, mert még az amatőrök is sokkal szebb végeredményt érthetnek el a segítségükkel. Lényegében ezen múlik minden, hiszen az egyenetlenségek hanyagságról árulkodnak.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.